dijous, 30 de maig del 2013

CONILL AMB CEBA I GAMBES

Ara esteim amb temps de cebes i el conill amb ceba es un plat típic de Mallorca. Es molt senzill i bo de fer.

A ca nostra ens  agrada molt, sobretot a els nins que els hi encanta.

Ni ha,  moltes de receptes, cada persona ho fa a la seva manera. I aquesta es la meva.
A més hi vaig posar gambes i encara millor, més ens encanta.

Anem a la recepta:

Per a 4 persones:
Un conill tallat
6 cebes grosses
8 gambes
Oli
Sal i pebre bo
Herbes aromàtiques ( romaní, moraduix i farigola)

Salpebrarem el conill, dins una greixonera hi posam un raig d'oli.



En esser calent hi posam el conill 



hi ho sofregirem fins que sigui ben rosset ho reservarem.



Salpebrarem les gambes i les sofregirem a la mateixa greixonera i també en tenir coloret ros les reservarem.





Si la greixonera no esta molt bruta (del sofregit, per que sinó sa aferraria tot i la ceba sa cremaria) i posam la ceba quedara ben plena, (no vos preocupeu perquè minva molt). 



Quan minvi una mica hi posarem les herbes aromàtiques i ho remenam, de tan en tan, te tendència a aferrar-se. 



Quan ja tengui coloret hi posarem el conill i seguim remenant de tan en tan, en haver passat més o manco 15 minuts hi posam les gambes per que tot el conjunt agafi els gusts.









Llestos, es serveix amb unes patates fregides i si son cuides de l'hora millor que millor.




Com diria en Toni Gomila això es mel!!!

                                                       Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada