Bones, per començar, com aniria aquesta coca d'alberginies i pebres torrats?
Per 4 persones necessitarem:
250 g de farina de força ( en aquest cas de blat xeixa )
100 g d'aigua
50 g d'oli d'oliva
Com una avellana de llevat
Alberginies i pebres torrats
Encenem el forn a 200º a dalt i a baix.
Després tremparem les albergínies pebres amb all, julivert, sal i oli.
Dins un recipient hi posam l'aigua una mica calenta, oli i el llevat ho remenam fins que el llevat estigui fus i hi anam posant la farina a poc a poc, fins que tot estigui ben remenat.
Tenim una llauna untada amb oli i hi estiram la pasta ben primeta hi posam les albergínies per damunt.
Ho posam dins el forn uns 45 minuts.
Llestos, així de fàcil, i servida amb unes olives trencades es boníssima.
Bon profit!!!
Per 4 persones necessitarem:
250 g de farina de força ( en aquest cas de blat xeixa )
100 g d'aigua
50 g d'oli d'oliva
Com una avellana de llevat
Alberginies i pebres torrats
Encenem el forn a 200º a dalt i a baix.
Després tremparem les albergínies pebres amb all, julivert, sal i oli.
Dins un recipient hi posam l'aigua una mica calenta, oli i el llevat ho remenam fins que el llevat estigui fus i hi anam posant la farina a poc a poc, fins que tot estigui ben remenat.
Tenim una llauna untada amb oli i hi estiram la pasta ben primeta hi posam les albergínies per damunt.
Ho posam dins el forn uns 45 minuts.
Llestos, així de fàcil, i servida amb unes olives trencades es boníssima.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada