dimecres, 15 de maig del 2013

COCA D'ALBERGÍNIES I PEBRES TORRATS AMB FARINA DE BLAT XEIXA

Bones, per començar, com aniria aquesta coca d'alberginies  i pebres torrats?

Per 4 persones necessitarem:

250 g de farina de força ( en aquest cas de blat xeixa )

100 g d'aigua

50 g d'oli d'oliva

Com una avellana de llevat

Alberginies i pebres torrats

Encenem el forn a 200º a dalt i a baix.

Després tremparem les albergínies pebres amb all, julivert, sal i oli.



Dins un recipient hi posam l'aigua una mica calenta, oli i el llevat ho remenam fins que el llevat estigui fus i hi anam posant la farina a poc a poc, fins que tot estigui ben remenat.



Tenim una llauna untada amb oli i hi estiram la pasta ben primeta hi posam les albergínies per damunt.





Ho posam dins el forn uns 45 minuts.




Llestos, així de fàcil, i servida amb unes olives trencades es boníssima.


 


                                                             Bon profit!!!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada